tabung untuk butik saya (",)

Saturday, January 16, 2016

masjid itaewon & makanan halal

haluuuu
hahaha baru nk update itaewon,trip dh dekat 2taun dah cite xabis2 lg hahaha bertabah la ye..better late than never gituuuu kan ;p

OK SAMBUNG

lepas turun dari namsan tower kami amik bas no 2 ke 3 untuk ke itaewon.perjalanan dalam 30minit rasanya.huhu xingat dah.
bas akan berhenti betul2 kt tepi jalan kt itaewon ni..untuk ke central masjid itaewon korang kena jalan kaki dalam 500m/1km+-

 b4 start berjalan,kita gam kasut cik abang ni dulu nk beli yg baru macam lambat je nk tercari2..
 hanbok untuk budak2
 kedai kebab..
otw nak ke masjid tu mmg banyak sangat kedai2 makanan halal
bahan mentah halal pun ada
Korean halal food
kawasan masjid ni de sekolah rendah






kami try makan kt MURREE MUSLIM FOOD

Yang aku belajar kt korea ni tahap integriti depa mmg tinggi..tgk la diorg ltk mesin ATM cmni je.just skru kt 4penjuru je..kalu kt malaysia ni xdan bape jam pasang org dah cabut dulu.

Map itaewon

Balik dari masjid kami singgah beli roti kt kedai SALAM BAKERY..banyak manisan dr turki/timur tengah.recommended :)

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget